kuro

Emma


Dagens outfit

simple

Bild bombTill Emma

 köpt en peruk som är blå som ni ser och som mina föräldrar tycker jag ser roligt ut i den för dom skrattar varje gång jag tar på mig den. Nu ska jag iväg till Emma men jag ser inte ut som jag är på bilden XD Hade tråkigt den kvällen om någon undrar, för sminket... ;)

Lisa, Lojzan, Ebbzz, Cisha, Daniella, Nadja, Emmy, Sara, Maja, Erica.Å, Amanda.L mina fiskar och mina bröder<33

  Detta är en av dom underbara personerna som finns in mitt hjärta och för mig i värkligheten jag älskar er som vänner väldigt mycket Lisa, Lojzan, Ebbzz, Cisha, Maja, Amanda.L, Erica.Å, Emmy, Sara, Daniella, Nadja och mina fiskar så ledsen om jag har glömt någon men när jag kommer på det så skrivar jag in er som jag har missat om jag har missta någon. <33 Jag har tyärr inte bilder på alla så jag tog en på Lisa eftersom jag har en bild på henne :) 
PS. Ni ska bara veta hur mycket ni betyder för mig <3 Och jag vill lägga till mina bröder så här efter för jag och mina bröder är precis inte bästisar men jag älskar dom väldigt mycket <333

Veckans sötis Amanda

 Jag vet att jag inte har uppdaterat mig över huvud taget så förlåt mig, men här kommer i alla fall veckans sötis Amanda.
PS. jag kanske ska ändra till månadens sötis för jag börjar få slut på sötnosar om du vill vara en av sötisaran på min blogg länka dig blogg så kan jag både läsa din blogg och uttse dig till veckans sötis.

Emma

 Idag så ska jag vara med Emma så  jag ska nog gå och lägga mig så att jag är på pigg tills imån, så at jag inte sommnar på marknaden eller hos henne XD Och jag är ledsen att jag inte har bloggat så mycket på senaste tiden för jag har bloggat på en annan blogg som heter http://emolovekills.devote.se/ klicka gärna in på den så gör ni en människa glad :) Igår så gjorde jag inte så mycket jag planerade vad jag skulle skriva på min spanska uppsatts och sen så sat jag väl vid tv den mästa tiden av dagen igår.Godnatt alla nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite av en bok om jag hittar den. Bilderna är tagna för ett tag sedan med mina vänner Emmy och Sara kl 21:00 ha en trevlig dag. :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!