kuro

Glass

Nu så kom Mathilda med glass i strut till mig, hennes bror och hon själv. De andra äter glassen i skål eller nåt. Det var en väldigt god glass. Jag tror att hon har gjort den själv, det är choklad smak hehe.


The Vampire Diaries.

Kollar på The Vampire Diaries, och målar eller försöker att komma på något att måla, Men det står helt stilla i huvudet. Och jag är sämst på att måla men vill bli bättre så det skadar inte att öva lite, vem vet tillslut kan jag kanske måla bra. Men det är nog inte så stor chans.


Film

 är nere och har datorn i mitt knä för jag ska kolla på film. Jag sak kolla på The last song en väldig bra film ska kanske också se legenden om bagger vance som också är en riktigt bra film. Det spelar ingen roll hur många gånger jag ser de för de är alltid lika bra. Men innan jag kolla på filmerna så ska jag se klart How I Met Your Mother.
 

Underbar dag!

Har haft en underbar dag med den bästa Natalija. I dag var första gången som jag va med Natalija på över en månad åhh det har varit så tråkigt utan henne i en hel månad eller mer. Det bästa med Natalija är att man kan säga allt till henne och hon säger inte det till någon älskar henne sjukt mycket som kompis. under dagen så träffade vi Sara och några andra som jag inte kommer på namnet på, men det har varit en bra dag. 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!